16.11.12

Matkoja

Marraskuu on ollut rauhoittumisen aikaa. Lokakuu meni matkustellessa paikasta toiseen. Kuten Kirsi kirjoittikin, kävin Chiang Raissa lähetystapahtumassa. Pidin siellä raamattukoulun esittelypistettä, mutta sitäkin innostavampaa oli osallistua itse tapahtumaan. Oli hienoa nähdä monia ihmisiä, jotka olivat innostuneista lähetystyöstä. Erityisesti pastori Suraphongin puheenvuorot olivat innostavia. Hän innosti ja haastoi thailaisia lähtemään liikkeelle - ei ole olemassa tekosyitä viivyttelylle. Lisäksi tapahtumassa oli monia korkeatasoisia esityksiä pohjoisen nuorilta.

 
Pastori Suraphong innostamassa väkeä illan tilaisuudessa


Nuorten tanssiesitys


Indochina kampukselta, jossa olin majoituksessa
 
 
Tapahtuma oli to - pe ja lauantaina oli vielä palaveri raamattukoulua ajatellen. Samalla sain myös ensikertaa tutustua Suraphongin tekemään työhön. 
Palasin pohjoisesta lauantai-iltana ja maanantaina piti lähteä jo seuraavalle matkalle Uttaraditiin. Siirsin matkustamisen yöhön, jotta ehdin edes hetken olla kotona. Uttaraditissa oli kaksipäiväinen PKT:n hallituksen kokous, joka olisi minun osaltani viimeinen. Tammikuussa valitaan uusi hallitus, johon ei enää tule lähettiedustajaa. Kokous järjestettiin Uttaraditin uudella kristillisellä koululla. En ollutkaan aiemmin rakennusta nähnyt. Vuosia sitten olin käynyt tontilla Inkeri Himasen kanssa, kun töitä ei oltu vielä aloitettu.


Uttaraditin kristillinen koulu