30.11.07

Bangkokin terveiset

Tervehdys Bangkokista, jonne saavuimme eilen illalla. Huomenna on edessä kielikoe, jota varten olemme valmistautuneet pitkään.

Tämä viikko alkoi huonosti, kun Danilla nousi kuume sunnuntaina päivällä. Lapset jäivät molemmat pois koulusta, kun kuulimme, että kuumeilevia potilaita oli koulussa useampia. Kaksi päivää Danin kuume sahasi ylös alas, mitään muita oireita ei ollut. Kun Dani alkoi selvitä, iski tauti seuraavana Tumppiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Torstai-aamuna piti lähteä matkaan ajamaan kohti Bangkokia, ja autokin oli jo pakattu valmiiksi, niin sitten aamupalalla minulta (kirsi) lohkesi hampaasta mojova pala... Joten äkkiä soitto hammaslääkäriin, ja sieltä kautta matkaan. Tumppi kuumeilee nyt neljättä päivää, joten ajomatka Bangkokiinkin Tumpilta kului ”pelkääjän” paikalla paria lyhyttä pätkää lukuun ottamatta. Tulipahan minunkin kokeiltua, mitä ChiangMaista Bangkokiin ajaminen tarkoittaa!

Majailemme jälleen Monosilla, jotka ystävällisesti ottivat jälleen vastaan meluisan ja sotkuisen perheemme ☺ Illalla sitten Sagallakin nousi kuume, ja heilahtikin suoraan yli 39 asteen. Yö meni sitten valvoessa yhdellä ja toisella, kun Tumpinkin kuume sahasi ylös alas. Huomenna aamulla klo 7 meidän pitäsi startata täältä kohti keskustaa, jossa kielikoe pidetään. Lapset jäävät Monosten thailaisen apulaisen hoiviin.

. Olo on meillä molemmilla epätodellinen: päänsärky ja kuumeilu tuntuvat vievän nyt ison osan kapasiteetista. Olemme valmistautuneet tätä tilannetta varten pitkään, ja nyt emme olekaan ”täysissä voimissa”... joten pyydämme muistamaan!

Kiitosaihe:
- Danielin kuume kesti vain kaksi päivää, ja poika on jo oma reipas itsensä.
- 8 tunnin matka ChiangMaista Bangkokiin sujui hyvin

Rukousaiheet:
- Tumpin ja Sagan kuumeilu
- Voimia koko perheelle huomiseen päivään!
- Kirsi säästyisi taudilta...
- Että pääsisimme tentistä läpi huolimatta siitä, että kunto ei ole kohdallaan
- Unta ensi yölle. Koko viikon olemme nukkuneet tosi huonosti, ja tämäkin tuntuu jo olossa. Lepo ennen koko päivän kestävää kielikoetta olisi tärkeä asia!
- Että emme jännittäisi liikaa testissä...

Ei kommentteja: