26.5.08

Naistenkokous

Naisten välinen yhteys oli selvästi nähtävissä


Eilen minulla oli etuoikeus vierailla naistenkokouksessa Surinissa. Vein kokoukseen tiimimme jäseniä ja yhden seurakuntalaisen. Yhdessäolosta näkyi selvästi ilo ja vapaus. Istuessani salin takaosassa siunasin tuota joukkoa, joka tulee tekemään vielä suuria asioita läänissämme ja läänin rajojen ulkopuolella.Ohjelmassa oli paljon ylistystä ja rukousta

Kokouksia järjestetään käsittääkseni parin kuukauden välein, ja niiden tarkoitus on koota yhteen läänin naiset, jotta he voisivat rakentua ja rohkaistua yhdessä. Naistoimikunta on aktiivinen jaosto koko Thaimaassa ja Surinin naiset ovat hyvin aktiivisia kaikessa toiminnassa.

Thaimaahan lähetetään edelleen uusia lähetystyöntekijöitä, mutta asetelma on kovasti erilainen nykyään. Jouduin tuossa kokouksessa jälleen kerran toteamaan sen, että Thaimaan seurakunnilla on paljon opetettavaa Suomen seurakunnille. Tästä hyvänä esimerkkinä on läänin seurakuntien välinen yhteistyö.

Tumppi

1 kommentti:

Family Blommendahl kirjoitti...

Iloa ja voimia sinne naapuriin! HIenoa, että "hommat" etenevät. Ja hieno tuo saavuttamattomien kansojen rukousjuttu tossa sivussa.