9.9.08

Buriramissa

Seurakunta ylistää Jumalaa! Etualalla punapuseroinen on srk:n pastori.

Viime lauantaina Tumppi vei thailaisia työntekijöitämme naapurilääniin Buriramiin kokouksiin. Mukaan lähti myös naapuriseurakunnan, Thatumin työntekijäpariskunta. Täällä Rattanaburissa teemme työtä pienellä porukalla, ja uskoviakaan ei ole vielä montaa, joten on mukava työntekijöinäkin käydä itse virkistäytymässä muissa seurakunnassa ja olla välillä "vain" vastaanottamassa, kuunnella Sanaa ja ylistää Jumalaa isolla joukolla. Siitä saa taas potkua omaan elämään ja työhön.

Halleluja! Ylistäkää Jumalaa hänen pyhäkössään,
ylistäkää häntä hänen väkevyytensä taivaanvahvuuksissa.

Ylistäkää häntä hänen voimallisista teoistansa, ylistäkää häntä, sillä hänen herrautensa on suuri.
Ylistäkää häntä pasunan pauhulla, ylistäkää häntä harpuilla ja kanteleilla.
Ylistäkää häntä vaskirummuilla ja karkelolla, ylistäkää häntä kielisoittimilla ja huiluilla.
Ylistäkää häntä helisevillä kymbaaleilla, ylistäkää häntä kumisevilla kymbaaleilla.
Kaikki, joissa henki on, ylistäkää Herraa! Halleluja!
PSALMI 150

Nämä ovat nyt toistaiseksi viimeiset valokuvat, mitä saamme näkyville. Näiden kahden Buriramin kuvan jälkeen kamera lakkasi toimimasta, eikä tilannetta ole saatu kotikonsteilla etenemään.. Kameran huolto joutuu odottamaan seuraavaa Bangkokin matkaa, ja toivottavasti onnistuvat löytämään vian!

Sunnuntaina Tumpilla oli saarnavuoro. Paikalla oli jälleen mukavasti väkeä, 15 aikuista plus lapset! Ensikertalaisia oli tälläkin kertaa 5, tosin osa oli vierailulla naapuriläänistä sukulaistensa luona täällä, mutta tiettävästi eivät ole sielläkään ennen olleet seurakunnassa. Mukaansa he saivat kuulemansa Jumalan Sanan lisäksi Uudet Testamentit, sekä hengellisen cd-levyn. Rukoilemme, että he saisivat löytää Jeesuksen elämäänsä!

Tänään Tumppi oli lasten kanssa "isolla torilla", jonne oli pystytetty myös lasten pomppulinna. Tämän kertainen kiertävä erikoistori on ollut paikalla jo viikon, ja Tumppi on ollut "ulkoiluttamassa" lapsia siellä pomppulinnassa aiemminkin, ja jutellut pomppulinnan "limsanmyyjän", nuoren miehen kanssa, joka oli ollut kiinnostunut täällä olostamme. Tänään tuo nuorukainen sitten jälleen alkoi jutella Tumpin kanssa, ja kertoi, että on aiemmin käynyt jossain muualla seurakunnassa, mutta sitten vanhat ystävät ja vanha elämänmeno oli vetänyt hänet kauemmas Jumalasta, eikä ole enää pitkään aikaan käynyt seurakunnassa. Keskustelusta kehkeytyi mielenkiintoinen, ja he sopivat tapaamisesta vielä huomenna ennen kuin tori jatkaa matkaansa uuteen paikkaan, jotta Tumppi voi viedä hänelle Raamatun ja muuta hengellistä lukemista. Muistakaa tätä nuorta miestä erikoisesti rukouksin, hän tuntuu olevan Jumalan puhuttelussa tällä hetkellä!

Ei kommentteja: