20.12.08

Väsynyt mutta....

Bangkokin reissu meni odotusten mukaisesti ja mukavasti. Saimme tavata tuttavia ja jutustella sekä suomeksi että thaiksi. Yllä kuvassa olimme raamattukoulun johtajan Pratumin luona aamupalalla yhdessä lähetysveteraani -Kerästen kanssa

Matkan jälkeen aika onkin sitten vierähtänyt joulujuhlan järjestelyissä. Tämä olkoon selityksenä myös hiljaiseloon täällä blogissa. Joulujuhlaa varten on tehty suunnitelmia, lavasteita, leipomuksia ja loputon lista kaikkea muuta....

Tässä tulee lavasteita joulukuvaelmaa varten kirkon takapihalla


Lavasteista löytyi yllätys: termiitit olivat aloittaneet jo herkuttelun!
Onneksi ehdimme huomata ajoissa, ja tallin seinät pysyivät pystyssä :)


Tässä pussitetaan lasten lahjoja. Myös Sagalla oli tärkeä tehtävä!


Tänään tuo juhla sitten oli ja olemme edelleen hengissä. Lapsia tuli paikalle ensimmäisten laskelmien mukaan noin 60 ja aikusia oli kaikkiaan noin 20 (tarkastetaan kuvista myöhemmin). Joka tapauksessa täyttä oli ja juhla meni kaikin puolin hyvin. Lapset esittivät joulunäytelmän ja lauluja jopa paremmin kuin olimme ajatelleet.

Joosef ja paimenet iloisina ennen esitystä

Joosef ja Maria ovat löytäneet majapaikan

Paimenet lampaineen kedolla

"Älkää peljätkö!"

Taivaallinen sotajoukko on saapunut

Lauluesitys

Juhlan jälkeen pihalla tarkastellaan lahjapussukoiden sisältöä

Huomenna pidämme vielä kokouksen normaaliin tapaan ja vietämme jonkilaista seurakunnan joulujuhlaa (klo 22 ei ole vielä hajuakaan siitä mitä huomenna tapahtuu). Kokouksen jälkeen Tumppi vielä palauttaa naapuriseurakunnasta Chomprasta lainatut puvut.

Maanantaina lähdemme ajelamaan Ubon Ratchathaniin vielä viimeisille jouluostoksille ja haemme samalla Erik Klarin lentokentältä. Hän tulee vierailemaan luonamme pikaisesti ja virvoittaa meitä siinä samalla. Todennäköisesti Erik joutuu myös kuuntelemaan paaaaljon meidän tuntojamme ensimmäisestä työkohteesta. ;)

Tiistaina pidämme vielä jonkinlaista työpalaveria ja lähden viemään Erikiä takaisin Ubonin lentokentälle.....Sitten kai alkaa joulu.

-Tumppi-

Ei kommentteja: