27.2.09

Rukousperjantai

Tänään vietimme jälleen rukouspäivää täällä Rattanassa. Kukin tiimiläisistä otti itselleen kahden tunnin henkilökohtaisen vuoron aamukuudesta lähtien, ja päivä päätettiin yhteiseen ja kaikille avoimeen yhteiseen ylistys- ja rukoushetkeen. Rukoustilana toimii toimistohuone kirkolla, ja oman kaksituntisen saa käyttää Jumalan edessä itselleen sopivalla tavalla. Huoneessa on cd-soitin ja ylistyslevyjä, ja niistä saa valita itselleen sopivan - tai rukoilla hiljaisuudessa. Minä otin kammiooni tällä kertaa mukaan kitaran, laulukirjan, Raamatun kolmella kielellä (suomi, thai ja englanti), muistilehtiön sekä ylistys-cd;n. Oli tapa mikä hyvänsä, niin Herran edessä on hyvä olla!

Yhteinen kokoontumisemme alkoi klo 14, jossa ensin ylistimme yhdessä Jumalaa ja rukoilimme, ja loppuun jaoimme, mitä olimme päivän aikana saaneet Jumalalta. Hetki oli oikein hyvä, ja saimme rohkaisua ja vahvistusta toinen toiseltamme.

Jatkamme rukouspäiviä ainakin maaliskuun loppuun saakka joka perjantai. Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna on Surinissa pastori Henry Madavan "ihmeiden ilta"- kokoussarja, jonne kutsumme ihmisiä myös Rattanasta.

Haastamme sinua mukaan rukoilemaan Rattanaburin työn puolesta! Mikäli haluat osallistua yhteiseen rukoushaasteeseemme perjantaisin, laita sähköpostia - teamlehtimaki(ät)gmail.com - lähetämme ajankohtaisia rukousaiheita sähköpostiisi torstaisin, joiden puolesta voi rukoilla kanssamme - missäpäin maailmaa oletkaan!

Ei kommentteja: