6.5.10

Täällä taas!


Pitkän blogi-hiljaisuuden jälkeen on tullut aika astua jälleen areenalle. Kevään kunniaksi uusi pirteä (Tumpin mielestä ehkä hieman liian tyttömäinen?) tausta ja banneri - ja näin on uusi kausi taasen avattu!

Aivan lähipäivinä tulette saamaan tämän vuoden ensimmäisen ystäväkirjeen sähköpostilaatikkoonne. Mutta koska viime keväänä onnistuin tuhoamaan kaikki yhteystietoluetteloni (niin sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot kuin postiosoitteetkin), pyydän yhä seuraavaa: Mikäli haluat saada ystäväkirjeitämme suoraan sähköpostiisi, laitathan postia osoitteeseen teamlehtimaki (at) gmail.com

Minulla on siis arkistoissani ainoastaan sellaisten ihmisten sähköpostiosoitteet, jotka ovat ottaneet yhteyttä meihin viimeisen vuoden aikana. Eli jos et viikon sisällä ole saanut postilaatikkoosi ystäväkirjettämme, mutta haluaisit sen jatkossa saada, niin ota yhteyttä!

Sitten siihen itse asiaan. Monet ovatkin kuulleet viime kuukausien jännityksestä, kun kannatuksestamme puuttui aika iso osa... Ja nyt vihdoin tilanne on ratkennut niin, että Hankasalmen helluntaiseurakunta otti puuttuvan osan kannatuksestamme, ja tilanne näyttää valoisalta! Tällä hetkellä olisimme lähdössä matkaan seuraavanlaisella "kokoonpanolla" kumppanuusseurakuntien osalta: Tikkakoski, Hankasalmi, Putkilahti, Joutsa ja Hartola!

Lähtöpäivämme on ajoittumassa kesäkuun puolenvälin tienoille, siitä lisää myöhemmin.

Siunattua kevättä jokaiselle!!!!

1 kommentti:

Family Blommendahl kirjoitti...

JIHUU, pian nähdään toivottavasti. Olemme kesäkuussa Bangkokissa jossain vaiheessa, ehkä törmätään?

Siu lähtöpuuhiin!
Niina