13.11.10

Marraskuuta

Tuomon ja lasten viisumimatka Laosiin sujui hyvin, kiitos kun muistitte rukouksin. Tuomo sai nyt vihdoin vuoden R/A-viisumin, jonka perusteella haetaan työlupa. Lapset saivat perheenjäsenten 3kk;n viisumit, jotka vaihdetaan niiden päättyessä täällä Bangkokissa vuoden mittaisiin viisumeihin. Kirsillä on tälläerää viisumia 25.1. asti, jota ennen pitää käydä Laosissa hakemassa uusi viisumi. Lidian viisumiasia on vielä "vaiheessa", asia selvinnee tässä lähitulevaisuudessa!

Perjantaina kotipostilaatikossa odotti postia Suomen väestörekisterikeskuksesta - Lidia oli saanut henkilötunnuksen! Se olikin tosi pikaista toimintaa viranomaisilta. Nyt voidaan laittaa passihakemus menemään.. kunhan se kuva-asia saadaan onnistumaan. Pää suorassa, silmät auki, katse kameraan.. saa olla ammattikuvaaja, joka saa kolmeviikkoisesta onnistuneen passikuvan :)

Viime viikolla osallistuimme myös CAMP-seminaariin raamattukoululla. Saimme olla kuuntelemassa erään suomalaisen vieraan erittäin hyvää opetusta eri ihmisryhmien evankelioinnista! Alkuviikosta Kirsi ja Lidia olivat seminaarissa muiden ollessa viisumimatkalla ja loppuviikosta oli Tuomon vuoro.

Ensiviikolla Tuomolla on tulossa pari raamattukoulukokousta - maanantaina ensin Thaimaan helluntaikirkkojen raamattukoulujen yhteinen kokoontuminen, ja lauantaina Thaimaan protestanttisten raamattukoulujen kokous, molemmat Bangkokin alueella. Samoin on tiistaina vuorossa Bangkokin alueen seurakuntien pastoreiden yhteinen kokoontuminen. Sitten lauantaina saamme odotettuja vieraita Suomesta, kun Helsingin mummu ja vaari tulevat vierailulle!!

Ei kommentteja: