16.2.12

Kotona

Pitkän hiljaisuuden jälkeen aika vihdoin kirjoittaa muutama rivi!
Eli olemme päässeet palaamaan kotiin Bangkokiin. Monien vaiheiden jälkeen remontti vihdoin valmistui, ja muutimme takaisin tammikuun lopussa. Talo alkaa tuntua jälleen asuttavalta- kiitos Ikean, josta haimme uuden sohvan homehtuneen vanhan tilalle sekä verhot olohuoneeseen.

Vanha jääkaappi ei kestänyt tulvaa muovipussissa, vaan hajosi pian kotiin tultuamme. Korjaaja kävi sitä katsomassa, ja yritti saada kuntoon, mutta huonoin tuloksin. Lähdimme ostamaan uutta, ja kaupat pullistelivat erinäköisiä, -kokoisia ja -merkkisiä kaappeja. Aikamme katselimme ja kyselimme, ja sitten myyjä kertoi meille, että kaikki jääkaappitehtaat jäivät tulvien alle. Ja koska tulvissa myös tuhoutui paljon vanhoja, on jonot pitkät. Kuinka pitkät? kysyimme.. Hmm.. Tuonne huhtikuulle. Ok, ei ollutkaan niin yksinkertaista ostaa jääkaappia! Aikamme kyseltyämme eri paikoista selvisi, että varastossa on vain yhtä merkkiä. Siinä odotusaika reilu viikko. No, sitten ei auta kuin ottaa se! huhtikuuhun asti tuolla pikkukaapilla pärjääminen olisi mennyt vähän vaikeaksi. (Meillä on siis pieni kaappi, jonne saimme maidot, voit ym pienet tarvikkeet mahtumaan)

Nyt siis iloitsemme uudesta jääkaapista! ;)

Muuten olo on yhä väsynyt ja voimaton, ja sillä tässä koneella istuminenkin on vähän tikkuista. Pikkuhiljaa koitetaan saada kuitenkin jotain tunnelmia kirjoiteltua. Olkaa kärsivällisiä! :) Kiitos kaikille meitä muistaneille!

Ei kommentteja: