9.9.12

Kesämuistoja osa 1


Palataan ajassa hieman taaksepäin ja muistellaan kesää Suomessa. Ja kuvien avullahan se sujuu mukavasti! Tulossa siis "huippuhetkiä Suomessa!"juttusarja kuvineen :)

Aloitetaan alusta, siis kesäkuusta, kun lensimme Suomeen kahden vuoden tauon jälkeen. Lidia pääsi ensimmäistä kertaa siis Suomeen ja tapasi sukulaisia ja tuttavia :) Samoin Lidia pääsi tutustumaan hieman erilaiseen ilmastoon ja kerrospukeutumiseen! Koska viime käynnistämme oli kulunut jo niin pitkä aika, niin lasten pitkähihaiset vaatteet olivat tietysti kaikki jääneet pieneksi. Onneksi saimme vaatteita lainaan ystäviltä, sekä Tikkakosken omalta kirpputorilta!

Kesän asuimme omassa kodissamme Kuikassa, Jyväskylän pohjoislaidalla. Kaakkois-Aasiasta kotiuduttuamme iloitsimme jälleen omasta, isosta pihasta, jossa lapset viihtyivät touhuissaan säällä kuin säällä! Kirsin vanhemmat, jotka asuttavat kotiamme poissaollessamme, asuivat kanssamme. Saimme siis viettää paljon aikaa mummun ja papan kanssa!

Heti mentyämme Suomeen oli Danin eka kysymys papalle: Onko mönkijä kunnossa. Joten mönkijä kaivettiin talviteloilta ja sitten alkoi papan hommat ajattaa lapsia vuorotellen


Lidia nautti vauhdista!

Saga ja Beda-serkku

Vuoronvaihto

Benjamin serkku

Viikko Suomeen menostamme, kokoonnuimme Tuomon sisarusten sekä Helsingin mummun ja vaarin kanssa Valkealaan, vaarin kotipaikalle "Käpikseen". Tuomon sisarukset olivat kaikki paikalla lapsineen, joten vilinää riitti! Tuohon viikonloppuun kuului mm. metsäretki makkaranpaistoineen..

Jos metsään haluat mennä nyt, niin takulla yllätyt..

Kesän suosikkiruoka - makkara

Nuotion äärellä

Ei kommentteja: