16.6.13

Jumalan huolenpitoa ja varjelustaOtsikko kertoo oleellisimman siitä, mitä olemme viime päivinä saaneet kokea. Jumalan hyvää ja hellää huolenpitoa sekä ihmeellistä varjelusta.Viime viikonloppuna olimme perheenä ja ystäviemme kanssa viettämässä viikonloppua Rayongissa. Voitimme viime joulukuussa erään koulun joulumyyjäisistä yhteensä 2 eurolla ostamillamme arvoilla yli 300 euron arvoisen viikonloppupaketin merenrantahuvilassa Rayongissa... Tämä kevät on mennyt niin hulinalla, että lahjakortin lunastaminen venyi tänne kesäkuulle, mutta tuli ihan mukavaan väliin tuli: lapsilla oli viimeinen koulupäivä tiistaina, ja perjantaina lähdimme ajamaan kohti Rayongia.


Paikka oli aivan ihana!! Meillä oli käytössämme 300 neliön talo aivan meren rannassa. Uima-allas oli myös mukava. Ja koko alueella näimme ainoastaan yhden muun perheen koko viikonlopun aikana. Ranta oli ihana hiekkaranta, mistä oli pienimmäisenkin hyvä pulahtaa mereen :)
Ilmat myös suosivat. Menomatkalla vettä satoi, mutta perille päästyämme sade lakkasi. Meillä oli kiva poutasää koko viikonlopun, ja kun sunnuntaina lähdimme ajelemaan kohti Bangkokia, alkoi ukkonen ja sade välittömästi lähdettyämme. Eli kiitollisin mielin!!!Ja sitten se toinen puoli. Olimme asettuneet taloksi, ja menimme lauantaiaamuna uima-altaalle. Tuomo nousi pois altaasta käymään sisällä, ja pyyhki jalkansa pikaisesti oven edessä olleeseen pyyhkeeseen.. Vettä kuitenkin tippui lattialle, ja hänen mennessään talon sisällä olevia kiviportaita alas, liukastui hän ja rysähti ilmalennon kautta suoraan selälleen kivirappusiin. 
Tumppi jatkaa:  
Siinä ei ehtinyt ajatella mitään ennenkuin tajusi makaavansa lattialla sirpaleiden keskellä. Kädessä olleet kuppi ja lautanen levisivät sirpaleina lattialle ja muutama hetki meni miettiessä kuinka pahasti kävi. Pääsin kuitenkin ylös tapahtuman vakavuuteen nähden melko pienillä kivuilla. Käveleminen onnistui, mutta istuminen ja makaaminen piti hoitaa varoen. Selkä oli lähinnä kosketusarka ja hieman puutunut, mutta kovaa jatkuvaa kipua ei ollut. Matkalla kotiin jouduimme pysähtymään muutaman ylimääräisen kerran jaloittelemaan eikä autossa istuminen ollut kovin mukavaa. Maanataina sitten kävimme varmuudeksi Bangkokissa lääkärillä. Alaselkä oli aika pahasti turvonnut, mutta röntgenkuvat onneksi näyttivät, että kaikki luut ovat kunnossa. Nyt liikkuminen on palannut melko normaaliksi, mutta selkä kyllä muistuttaa varomattomuudesta ja liian äkkinäisistä liikkeistä. Istuminen vielä rasittaa ja turvotuskaan ei ole kokonaan laskenut. Kaikesta huolimatta täytyy sanoa, että vähällä selvittiin! Ainekset oli todella vakavaan onnettomuuteen. Mahtoiko Jumala herättää jonkun Suomessa rukoilemaan lauantai-aamuna 8.6. noin kello viiden maissa???


1 kommentti:

Maarit kirjoitti...

Hui, onneksi ei käynyt pahemmin ja rukoillaan, ettei jää mitään selkävaivaa riesaksi ne ovat ikäviä... Todella upealta näyttää tuo paikka missä lomailitte. Kelpaisi!!! Mutta ei voi valittaa Suomen suveakaan tällä hetkellä, lomasäät ovat olleet hyviä ja kohtalaisen lämmintäkin. Toivotaan, että säät jatkuvat yhtä hyvinä kun tulette tänne päin!!!
Siunauksin: Maarit