17.6.15

Déjà-vu

Pakkauslaatikoiden ja matkalaukkujen keskellä tulee tunne, että edellisestä muuttourakasta on liian vähän aikaa. Pakkaamisessa on toisaalta rutiinia, onhan tämä meille jo kymmenes muutto näiden reilun 14 avioliittovuoden aikana. Mutta helppoa muuttaminen ei koskaan ole - alitajunnassa erilaiset tunnelataukset jylläävät. Nyt vain ei ole aikaa jäädä tunteita pohtimaan.

Kannatuksemme ratkesivat siinä määrin myöhään, että touko - kesäkuu on ollut melkoista vilskettä. Tuomo jatkoi töitä toukokuun loppupuolelle ja Kirsillä töitä oli sovittuna kesäkuun puolelle. Ohjelmaa on muutenkin ollut paljon, sillä suhteita ja virallisia asioita on täytynyt hoitaa. Kiersimme vielä muutamien uusien kannattajien luona ja 24.5. lähes kaikki kannattajatahot olivat Tikkakoskella koolla. Ruut ja Henry Mononen olivat vierailulla tuossa helluntain tilaisuudessa ja jumalanpalveluksen jälkeen jatkettiin vielä palaverilla. Toukokuussa 16. päivä oli myös Tuomon valmistujaiset Keuruulla sekä kuun lopussa vielä sukulaisten ja ystävien kesken. Mukava oli vielä ennen lähtöä saada tuttavia kasaan. Kirsin vanhemmat tekivät suuren panostuksen valmistujaisten onnistumiseksi ja nyt ovat korvaamattomana apuna pakkaustouhuissa. Meidän onneksi Suomi-kodin ei tarvitse olla reilun viikon päästä täysin tyhjä, sillä saamme heidät jälleen asuttamaan taloamme seuraavan kauden ajaksi.
Juhannuksena ajamme Keuruulle parina päivänä (pe ja la), toivottavasti törmäämme mahdollisimman moneen siellä! Ensi viikolla isommat lapset pääsevät vielä seurakunnan leirille, ja sieltä sitten melkeimpä suoraan lentokentälle…

Ei kommentteja: