27.10.05

Asuntoa etsimässä

Tervehdys taas, pitkästä aikaa.. Päivät kuluvat niin vauhdikkaasti, ettei tahdo itse perässä pysyä! Väsymys myös tahtoo yhä vaivata, joten kun lapset illalla saa nukahtamaan klo 21-22 välillä, nukahdamme itse myös saman tien. Tämä tietokoneen vieressä vietetty aika on siis aika minimissä. Eli kaikki te, jotka yhäkin odotatte vastausta kirjoittamiinne sähköposteihin, pyydän kärsivällisyyttä... Vastailen kyllä sitä mukaa, kun vain ehdin!

Taisin aiemmin kirjoittaa, että tämän viikon piti olla lepoviikko, kun Arto ja Kristiina lähtivät työmatkalle, mutta toisin kävi... Tumppi vei heidät lentokentälle maanantaina, joten meille jäi heidän autonsa käyttöön. (Ajaminen alkaa ainakin takapenkkiläisten mielestä sujua jo oikein hyvin, vaikka liikenne onkin vasemmanpuoleinen ja aikalailla kaaoottista suomalaisen silmin katsottuna!) Sitten keskiviikkona ajattelimme mennä lasten kanssa käymään Chiang Main eläintarhassa, kun Klarin Mariaana soitti. Hän halusi auttaa meitä asunnon etsinnässä ja lupasi soittaa muutamaan paikkaan, joissa tarvittiin thai-kielen taitajaa. Niinpä siis lähdettiin saman tien katsomaan tällä samalla kylällä olevaa vuokra-asuntoa. Myöhemmin päivällä kävimme katsomassa vielä 3 muuta paikkaa. Kovin on erilaisia ja eritasoisia paikkoja tarjolla. Meillä on tietty kiinteä summa, jonka olimme ajatelleet maksavamme vuokraa, ja näissä kaikissa vuokra oli sama. Yksi oli vanha, mutta kalustettu, toinen oli aivan uusi, mutta ilman kalusteita. Ja sitten jotain siltä väliltä..

Sitten alkoi kova miettiminen, mikä olisi hyvä meille.. Laitoimme paperille kunkin paikan plussat ja miinukset, ja jokaisesta löytyi molempia... Yksi oli sijainniltaan hyvä, toinen kooltaan... Sitten jo päätimme nukkua yön yli, kun tuntui, ettei päätöstä osaa tehdä!

Tämän torstai-päivän sitten vielä pohdimme ääneen tuntemuksiamme ja aloimme päätyä samaan vaihtoehtoon. Nyt on vuokraemännän kanssa sovittu tapaaminen huomisaamuksi, ja siellä vielä sovitaan asioista.

Mikäli tämä asia nyt etenee ja päädymme vuokraamaan tämän talon, muuttamaan pääsisimme kuitenkin vasta muutaman viikon kuluttua, sillä edellisten asukkaiden jäljiltä on tehtävä remonttia, jotka vuokraemäntä siis teettää. Mutta näistä ja muista asioista lisää huomisen jälkeen!

Ei kommentteja: