3.11.05

Kohta omaan kotiin

Viimeksi kirjoittelinkin asunnoista, joita katselimme. Päädyimme sitten taloon, joka sijaitsee samalla kylällä Arton ja Kristiinan kanssa. Maksoimme viikko sitten "takuusumman" asunnosta, ja vuokraemäntä aloitti remontin talossa. Joka päivä olemme käyneet kurkkimassa, kuinka tilanne etenee, ja vihdoin eilen aloittivat kantamaan kalusteita sisään.

Tänään oli sitten varsin mukava päivä, nimittäin aamulla vuokraemäntä tuli miehensä kanssa koputtelemaan Arton ja Kristiinan ovelle vuokrasopimusten kanssa... Luettiin yhdessä tekstiä, ja sitten lähdettiin talolle tarkastamaan yhdessä kuntoa, kalusteita ym. Oikein mukavalta näytti! Pari pientä juttua jäi tehtäväksi, ja huomenna tulee viimeinen huoltomies tarkistamaan ilmastointilaitteiden kunnon. Avaimet saimme jo käteemme, ja ensimmäisen kuukauden vuokra on maksettu! Pian siis pääsemme muuttamaan omaan kotiin.

Kalusteet kuuluvat vuokraan, ainoastaan jääkaapin, pesukoneen ja hellan (sekä tietysti muut käyttöesineet ) joudumme ostamaan itse. Tumppi lähti äsken Arton kanssa ostamaan jääkaappia, kun läheisessä marketissa olimme nähneet hyvän tarjouksen. Isompi homma onkin kohtuuhintaisen hellan löytämisessä, missä olisi sähköllä toimiva uuni.. Thailaiset kun eivät käytä uunia, kaikki tehdään kaasuliedellä, joten hintatasokin on sähköuuneissa "länsimaisempi"..

Ei kommentteja: