9.9.06

Syysterveisiä

Lauantaiaamupäivä, ulkona lämmintä +30 astetta. Tuuletin hurisee, Saga värittää värityskirjaansa ja laulelee englanniksi jotain koulussa oppimaansa laulua. Pojat ovat omissa touhuissaan. 

Nyt olemme jo pitkään kaikki olleet terveinä, edes pientäkään nuhaa ei ole kenelläkään ollut! Danin viimeisin sairaalareissu oli siis näköjään päätös kuukausien kierteelle. Nyt kiittelemme Jumalaa joka päivä terveydestä!

Äsken pihassamme luikerteli jälleen käärme... Kuvioiden ja päänmuodon perusteella näytti joltain kyy-käärmeeltä, mutta aivan varmoja emme lajista ole, reilun puolen metrin mittainen se oli. Pari viikkoa sitten yksi käärme tuli jälleen sisälle, oli samaa lajia, mitä edellinen löytämämme käärme oli. Eli tämän 10 kk:n aikana pihassamme/sisällä talossa on ollut nyt 6 käärmettä, viittä eri lajia... yäk.   Varjelusta on paljon ollut lasten leikeissä pihamaalla, ettei ole Danikaan onnistunut sohimaan käärmeen pesään leikkiessään...

Eilen oli koko päivän kestänyt (klo 9-16) sähkökatkos. Opiskelu ilman ilmastointia tai tuuletinta oli aika hikistä hommaa! Samoin pieni pakastelokeromme ehti alkaa jo sulaa, ja viimeinen meetwurstipaketti piti sieltä pelastaa iltapalapöytään.. Ruokaa saimme kuitenkin, kiitos kaasulieden.

Illalla oli jälleen lähettien yhteinen rukoushetki naapurissa. Kivisten lapset tulivat myös meille leikkimään Phain katsoessa kuuden lapsen perään. Mukava ilta oli ainakin Sagan puheiden mukaan ollut. Saga toimi välillä tulkkina, että kaikki ymmärsivät toisiaan.

- kirsi -

Ei kommentteja: