22.8.06

Juhlatunnelmissa

Välillä jotain iloisempaakin kerrottavaa!
Vihdoin koko poppoo terveenä ja lauantaina olikin sitten vuorossa juhlat!
Kielenopettajamme meni naimisiin ja Saga pyydettiin morsiusneidoksi.

Viime viikon loppupuolella alkoi koko perhe olla paremmassa kunnossa. Dani ei päässyt vielä kuitenkaan kouluun, sillä keskiviikon tarkastuksessa lääkäri kuuli vielä keuhkoista rahinaa ja yskäkin vaivasi, joten hän kehotti pitämään Danin kotona ”lepäämässä”... Helpommin sanottu kuin tehty.  Ei levännyt Dani eikä muukaan perhe, kun energiaa pienessä miehessä riittää pienen kylän energiantarpeen verran (voisikohan sen valjastaa jotenkin, kun nuo sähkölaskut tahtoo olla niin suuria...??) Tänään Dani pääsi kouluun kahden viikon tauon jälkeen. Oli iloinen mies aamupalapöydässä, kun kuuli, että pääsee vihdoin kouluun!!

Viime viikkoon mahtui juhlahetkiäkin, kun thaikielenopettajamme Tukkataa meni lauantaina naimisiin. Ja koska hän halusi Sagan morsiusneidoksi, pääsimme osallistumaan ja tutustumaan myös thailaisten hääjuhlien järjestelyyn. Perjantaina olimme harjoittelemassa hääjuhlaa varten, ja näimme harvinaislaatuisen morsiamen: hänellä ei päivää ennen häitä ollut aavistustakaan hääjuhlan kulusta ja mitä hänen tulisi siellä tehdä... Hän toimi sen mukaan, mitä muut hänelle sanoivat. Eipä näyttänyt olevan paineitakaan! Eli harjoitukset olivat ihan paikallaan, että morsian tiesi, missä hänen paikkansa on juhlassa! 

Lauantaina sitten Saga pääsi prinsessamekkoineen johtamaan morsiusneitojen ”kulkuetta” ja heittelemään ruusun terälehtiä morsiamen polulle. Neljävuotias selvisi mielestämme oikein hienosti, vaikka viimeisille portaille ei kukkia muistanutkaan enää tiputtaa.

Hääjuhlaamme rauhoitti huomattavasti se, että Kiviset ottivat Danielin juhlan ajaksi heille. Iso kiitos siis sinne suuntaan!

Ei kommentteja: