24.9.07

Väsy


Lasten taudit alkaa vihdoin olla takana. Dani oli tänään ekaa päivää koulussa, ja Saga odottelee vielä huomiseen kotona - silloin on jälkitarkastuskäynti tohtorilla. Mutta Sagankin yskä on lähes täysin pois, joten eiköhän tauti ala olla voitettu.

Eilen sitten Tumppi ja Saga innostuivat ottamaan Sagan polkupyörästä toisen apupyörän pois. Tuossa kotikadulla harjoittelivat aamulla ja illalla (kun ei aurinko porottanut ihan täydeltä terältä). Tänä iltana harjoittelu jatkui niin menestyksekkäästi, että irrottivat sitten toisenkin apupyörän.. Ja niin tytsi nyt vetelee pitkin katua! Voi, kun me vanhemmatkin vielä voitais oppia edes jotain tuolla vauhdilla!!! Dani häiriköi parhaansa mukaan.. mutta vielä onneksi apupyörien kanssa.

Rukousaiheeksi jättäisin meidän jaksamisen. Ollaan molemmat tosi väsyneitä, varmaan tää lasten kolmatta viikkoa kestänyt sairastelu, kuumuus, ja opiskelu ovat vieneet meistä mehut aika tarkkaan... Tarvitaan todella apuja ylhäältä, että jaksetaan rämpiä eteenpäin. Ja siihen turvataan, että joka päivälle saadaan se tarvittava määrä voimaa!

"Hengähdystauko" opiskelusta on tiedossa lokakuun puolivälissä, kun ajamme Bangkokiin viisuminhakureissulle. 16.10. asti on tätä viisumia jäljellä, ja siinä main menemme kolkuttelemaan maahantuloviranomaisten ovia, olisiko paperit valmiina. Hakupaperit jätettiin jo ennen Suomeen lähtöä sisään. Samoin Tumpin työlupaprosessi on meneillään samaan aikaan.

2 kommenttia:

Cozy Place kirjoitti...

TSEMPPIÄ TEILLE!!!!

kirsi kirjoitti...

Kiitos, kiitos.. :) Pakenen omaa arkeani sinun blogiisi, kiitos siis siitä ;)