25.2.08

Sairastelua ja muuttolaatikoitaNyt on sitten vuorostaan Saga ollut kuumeessa kolmatta päivää. Nenä vuotaa ja se saa olon kurjaksi. Dani on tervehtynyt paljon viikonlopun aikana, joten lähti reippaana miehenä vielä kouluun. Lasten koulua on jäljellä enää kaksi viikkoa, viimeinen koulupäivä on 7.3. ja sunnuntaina 9.3. on lukuvuoden päätösjuhla, ja samalla meidän lasten hyvästit koululle ja kavereille siellä.

Me nostimme tänään muuttolaatikot levälleen ja aloitimme pakkaamisen "pitkän kaavan" kanssa. Eli nyt, kun aikaa vielä on, yritämme edes osan saada tehtyä perusteellisesti ja lajitellen, seuloen tärkeät tavarat "roskista". (Tumpin mielestä suurin osa minun hamstraamista "tätä-voi-vielä-tarvita" askartelutarvikkeista kuuluu tämän kategoriaan...). Viimeisinä päivinä ennen muuttoautoa pakkaaminen kuitenkin muuttuu "sullotaan-nämä-tavarat-nyt-vaan-äkkiä-jonnekin" tyyliseksi.

Auto on yhä huollossa, ilmastointiin tarvittavia osia kun joutuivat tilaamaan. Toivottavasti tänään illalla saamme auton kotiin. 

Ihana ja valokuvissa suloiselta söpöläiseltä näyttävä koiranpentumme on muuten löytänyt piilevän luonteensa: metsästäjä! Kaksi puluparkaa on jo menettänyt henkensä meidän pihaan laskeutuessaan ja joutunut tuon vaanivan suden hampaisiin... Eikä ikää ole vielä kolmea kuukauttakaan! Mietimme mahdollisten varoituskylttien pystyttämistä puluille.

Viime viikolla meidän poissaollessamme kadunlakaisija-täti oli löytänyt koiranpennun ulisemasta portin takana - mutta portin ulkopuolella! Oli kiivennyt kukkaruukkujen päälle ja siitä ponnistanut itsensä aidan betoniosan päälle ja kaltereiden välistä karkuun. Koti-ikävä oli kuitenkin pian iskenyt ja siellä se itki säälittävän näköisenä. Kun täti tuli lähemmäksi, se ärisi ja murisi kuitenkin alkuun - muisti vahtitehtävänsä kuitenkin! :) Hetken koiran kanssa juteltuaan täti sai tulla lähemmäksi ja pääsi nostamaan koiran aidan yli takaisin omaan pihaan. Kiinnostuneille tiedoksi: kukkaruukut siirtyivät kauemmas aidasta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onnea vaan koiran johdosta...
:)Ruut

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Voimia muuttohommiin!! Täällä aina välillä seuraillaan mitä teille kuuluu, on kiva lukea tätä blogia :)
Saara ja Markus