30.3.09

Surinin kokouksetTänään maanantaina saavuimme kotiin puolenpäivän jälkeen Surinista, jossa vietimme viikonlopun kokousten merkeissä. Tämä päivä on mennyt pyykkiä pestessä ja matkalaukkua uudelleen pakatessa, sillä huomenna aamulla suuntaamme kohti pohjoista ja Chiangmain kaupunkia.

Itse kokouksista kirjoitan lisää myöhemmin, mutta tässä jo linkki valokuviin
http://picasaweb.google.fi/teamlehtimaki/SurinMiracleNight#
Lisäilen sinne vielä kuvia myöhemmin, sekä kuvatekstejä.

Muutama pääkohta viikonlopusta:
- itse pääpuhuja, Henry Madava ei päässyt paikalle ollenkaan (syyksi kerrottiin ongelmat viisumin hankinnassa), ja paikalle oli hälytetty William Hart Pennsylvaniasta.
- paikalla oli ensimmäisten arvioiden mukaan n 10 000 ihmistä. Ensimmäisenä iltana jäätiin varmasti alle tämän, kolmantena iltana saattoi mennä yli.
- itse kokoukset olivat hyviä, puheet olivat suoraa, selkeää evankeliumia. Illan päätteeksi rukoiltiin sairaiden puolesta.
- lavalla nähtiin joka ilta "todistuksia" sairaista, jotka olivat parantuneet. Lavalla nähtiin joka ilta useita ihmeitä, myös Buddhan munkkeja, jotka todistivat parantumisistaan.
- uskonratkaisun tehneitä ihmisiä oli useita satoja, ja he täyttivät kortin jossa kysyttiin osoitetietoja. Nämä kortit lajitellaan ja aikanaan saamme kuulla ihmisistä, jotka asuvat esim Rattanan alueella, jotta voimme ottaa heihin yhteyttä.Ensimmäisen "hedelmän" Surinin kokouksista saimme jo sunnuntaina pitäessämme aamukokousta Rattanaburissa. Eräs nainen oli ollut mukana kokouksessa lauantaina ja jutellut paluumatkalla bussissa lisää Käewn kanssa. Sunnuntai-aamuna hän saapui kirkolle, oli kävellyt reilun 5 km:n matkan päästäkseen kokoukseen. Siinä hän sitten kertoi, että haluaa oppia tuntemaan sen Jeesuksen, josta kuuli kokouksissa, ja niin sitten saimme rukoilla hänen puolestaan! Kiitos Taivaan Isälle!!

Tässä työntekijämme Phat (oranssi paita) johtaa oikealla puolellaan istuvaa Bai nimistä naista rukoukseen. Phatin vasemmalla puolella uusi ihana apumme Sääng

Ei kommentteja: