15.3.09

Suurkokoukset lähestyvät


Pari postausta sitten kerroin teille Rattanaburin viikottaisista rukouspäivistä. Olemme viettäneet niitä nyt viikonlopulla (pe tai la) muutaman viikon ajan, ja kokeneet ne todella positiivisesti. Olen laittanut sähköpostilla rukousaitamme myös ympäri maailmaa, ja olemme saaneet kokea täällä, kuinka rukouksiimme on yhdytty eri puolilla. Edellisessä sähköpostikirjeessä kerroinkin kiitosaiheena, kuinka viikko sitten perjantaina saimme viettää erityisen siunattua aikaa Jumalan kasvojen edessä - niin henk.koht. rukouksissamme kuin yhteisessä rukoushetkessämmekin (joka venyi lähes kolmituntiseksi - niin hyvä oli olla Jumalan kasvojen edessä!!!). Kiitos kun yhäkin jatkatte rukousta kanssamme Rattanaburin kunnan puolesta!

Aiemmin olemme jo kertoneet useaan otteeseen, että maaliskuun viimeisenä viikonloppuna (27.-29.3.) zimbabwelainen Henry Madava, joka on työssä Ukrainassa, tulee pitämään kokouksia Suriniin. Kokouksiin on aikaa enää 2 viikkoa, ja kaikenlaiset valmistelut ovat meneillään. Perjantaina 20 auton rukousletka ajoi läpi Surinin läänin jokaisessa kunnassa rukoillen paikkakuntien puolesta. Tulevana tiistaina meidän seurakunnan väkemme jalkautuu ympäri Rattanaa jakaen käsikutsuja tilaisuuteen. Kutsuja on jaettavana 10 000 kpl. Muistakaa rukouksin jokaista, joka kulkee kutsujen ja traktaattien kanssa!!! Urakka täällä kuumuudessa on valtava - jakajia on kymmenkunta.

Oikein iloinen uutinen on, että saimme eilen tiimiimme uuden työntekijän, nuoren Sääng-tytön. Hän on opiskellut raamattukoulussa Bangkokissa jo neljä vuotta, ja tuli nyt seurakuntatyöharjoitteluun Rattanaan.

Ei kommentteja: