18.8.10

Auto

Chevrolet Zafira LT 2.2, 2002

Jei, nyt meillä on auto! Tänään se löysi tiensä pihaamme ja olemme siitä tosi kiitollisia! Tumppi meinasi saada joitakin harmaita hiuksia autoa etsiessään, mutta jospa tämä tarina olisi nyt saanut suht positiivisen lopun, eikä hankaluuksia esiintyisi. Käytetyn kun ostaa, niin koskaanhan ei voi olla varma. 
Dani tekee läksyjä raamattukoulun pihassa puun alla :)

Lasten koulukin on lähtenyt mukavasti käyntiin, huomenna tulee jo viikko täyteen. Läksytkin tehdään vielä ainakin innolla :) Uusi ilonaihe on Raamattukoulun koiranpentu, jota Dani rientää leikittämään joka päivä koulun jälkeen. Kotiin siis ei ole kiire, vaikka isän työt vähän venyisivätkin!

Äidin pienet rakkaat koulumatkalla käsi kädessä... Äiti seisoo raamattukoulun portilla ja katsoo kaihoisasti perään, kun lapset kulkevat tuon 20 metrin matkan Suomi-koulun portille...

"Äiti, me osataan kyllä mennä yksin, ei tarvii vahtia!"


3 kommenttia:

EevaNoelMilla kirjoitti...

Heips!
Ihanat kuvat pikkuisista koululaisista!Ja sisaruudesta ;) Ja hyvän näköinen on myös auto :)

Terveisin Eeva

Maarit kirjoitti...

Ihana juttu että olette löytäneet auton, näyttää hyvältä. Kuvat pikku koululaisista ovat myös eri söpöjä eikä ole pitkän tuntuinen heidän koulumatkansakaan. Miten olet itse jaksellut???
Aurinkoisin terveisin ja siunauksin:
Maarit

Kirsi kirjoitti...

Hyvin täällä kiitos jaksellaan ja paksusti voidaan! :) Tosi hyvin on kaikki mennyt, kiitos Taivaan Isälle! Yksi harmittava naapurimaan matka (viisumin haku) pitäisi jaksaa vielä syyskuussa, se 12h automatka suuntaansa voi tietty olla aika tuskainen.. mutta ei voi mitään :(