9.8.10

Elokuista arkea

Saga ja ystäviä raamattukoulun pihassa

Niin ollaan jo elokuun puolella vauhdilla menossa.. Tumppi on päivät raamattukoululla "etsimässä omaa paikkaansa" ja nauttii kovasti! Me muut olemme opetelleen elämää uudessa kodissa, uudessa kaupungissa.. Mutta pitkältihän tuo arki tuntuu pyörivän pyykin, tiskien ym. kotihommien parissa. Monet tavarat etsivät vielä paikkaansa, jospa ne lähikuukausina löytäisivät oman kolonsa.


Lapset odottavat innolla koulun alkua. Huomenna tiistaina saapuu opettaja perheineen, Tumppi menee heitä kentälle vastaan. Torstaina ilmeisesti alkaa koulu. Reput ja koulutarvikkeet on ostettu, reput pakattu valmiiksi portaiden viereen... Sitä ennen keskiviikkona käydään hakemassa viisumiin viimeiset 30 päivää. Sitten pitääkin poistua maasta, ja toivotaan että tuolla syyskuisella matkalla saisimme pitkän viisumin ja työluvan.

 Prasiri-seurakuntalaisia yhteiskuvassa. Vasemmalla etualalla pastori.

Sunnuntaisin olemme käyneet kokouksessa Raamattukoulun tiloissa kokoontuvassa Prasiri-seurakunnassa. Aamulla on ensin raamatunopetusta ryhmissä (vasta uskoon tulleet, nuoret ja "perusryhmä") klo 9 alkaen tunnin verran, sitten lyhyt tauko, ja klo 10 alkaa yhteinen kokous. Tilaisuuden jälkeen syödään tietysti yhdessä. Iltapäivällä kokoontuu vielä erikseen naisten ryhmä. Keskiviikkoisin on Raamattukoulun opiskelijoiden vastuulla oleva rukousilta. Olemme viihtyneet!
Oheisessa videonpätkä viime sunnuntain kokouksen ylistyksestä. Ylistystä johtaa Pung. Auton etsintäkin tulee nyt viimeistään ajankohtaiseksi, sillä "kesä-automme" omistajat saapuvat huomenna lomalta!

 Dani löytää sateen jälkeen paljon erilaisia kavereita, yleensä ämpärissä on saaliina sammakoita ja isoja kotiloita...

Sadekausikin näyttäisi vihdoin alkaneen myös meillä - viikon verran on saatu iltapäivisin reiluja sadekuuroja, jolloin vesi nousee kadulla nilkkoihin. Sade tuo tullessaan hetken helpotuksen tukahduttavaan kuumuuteen, mutta ilo on lyhytaikainen, sillä sateen jälkeen kosteusprosentti nousee, ja kuumasta tulee ihan kunnolla hiostava :) Pyykkien kuivatus on välillä aikamoista miettimistä, nytkin olohuoneessa on kaksi isoa pyykkitelinettä ja tuuletin avustaa kuivattamisessa...  Tätä meidän arkea siis!
 Ensi torstaina (12.8.) Thaimaassa vietetään äitienpäivää. Sen kunniaksi srk:n nuoret ja lapset olivat harjoitelleet laulun äideille. Sagasta näkyy vain päälaki, Dani ei "vaivautunut" menemään eteen... "No enhän mä sitä laulua osaa, kun se on kokonaan thaita", sanoi Dani, ja jäi penkkiin istumaan. :) *Edit: Lisätty valokuvia myös kahteen edelliseen postaukseen*

Ei kommentteja: