6.4.12

Kesää kohti


Otsikko voi suomalaisittain tuntua yltiöpositiiviselta säiden suhteen. Meidän näkökulmasta se on kuitenkin jo myöhässä, sillä meillä on "kesä" eli kuumakausi jo menossa. Idän reissun jälkeen lämpötilat nousivat huimasti ja ovat olleet yli +35 astetta päivittäin. Otsikko viittaakin enemmän tämän hetken mielialaan, jossa katsellaan jo kohti kesää ja lasketaan päiviä lomaan.

Raamattukoulun henkilökuntaa

Raamattukoululla pidetään tällä hetkellä tiuhaan palavereita, kun tehdään suunnitelmia loppuvuodelle. Yritämme arvioida mennyttä ja pohtia kuinka voisimme parhaiten olla vastaamassa seurakuntien tarpeeseen. Huhtikuun lopulla pidetään kaksipäiväinen kokous FGCT:n johdon kanssa ja sorvataan käytännönasioita kohdalleen. Tarkoitus ei ole pitää yllä toimintoja perinteen vuoksi, vaan vastata ajankohtaiseen tarpeesen. Odotusarvo tämän kokouksen suhteen on melko korkealla. Mikäli yhteisymmärrys asioista löydetään, ehditään vielä ennen kesää saada asioita alkuun. Syksyllä pääsemme sitten uusin voimin toimintaan. Huhtikuu on täällä varsinainen lomakuukausi, joten toki kesän aikanakin asioita tapahtuu, mutta meidän perheen näkökulmasta asiat etenevät sitten syksyllä. Tällä hetkellä teema on siis: "hyvin suunniteltu jne...."

Maaliskuun lopussa oli kristittyjen kattojärjestön EFT:n kokous, johon Tuomo osallistui. Järjestön sisällä on ollut erinäisiä vaikeuksia, jotka uhkasivat vaikuttaa mm. lähetystyöntekijöiden viisumeihin. Kokoukseen osallistuminen oli tärkeää, jotta saadaan kokonaiskuva tulevaisuudesta. Siellä oli myös hieno mahdollisuus tutustua eri kristillisten liikeiden ja järjestöjen johtajiin. Kokouksessa valittiin uusi hallitus järjestön johtoon, joten ongelmien pitäisi olla ainakin tältä osin historiaa. Kolmen päivän jälkeen voin todeta, että tämän laatuiseen kokoukseen osallistuminen vieraalla kielellä on kuluttavaa. Vielä seuraavana päivänäkin tuntui, että pää painaa liikaa eikä omat ajatukset kulje lainkaan.

EFT:n kokouksessa

Edellisestä päivityksestä oli taas vierähtänyt aikaa, joten tässä tärkeimmät työkuulumiset. Perheen osalta on sen verran ikäviä uutisia, että olemme koko perhe olleet pahassa flunssassa pitkän aikaa. Saga ja Lidia saivat lääkekuurin tilanteen helpottamiseksi. Vaikka tilanne on onneksi jo vähän parantunut, olemme kuitenkin vielä kaikki puolikuntoisia. Toivotaan, että pian helpottaa.


Saga lääkärissä ottamassa spiiralla Ventolinea, jotta hengitys helpottuisi
Lidialta puolestaan imettiin limaa, kun oli röörit niin tukossa...

Ei kommentteja: