8.10.13

Kaksi päivää takana - muutama vielä edessäPari päivää on nyt opetuksia takana ja hiljalleen alkaa olla rytmi selvillä. Opetettava ryhmä on aika iso, noin 80 oppilasta. Opetusjakso on aina 1,5 tuntia kerrallaan ja periaatteessa aamupäivälle on kolme jaksoa ja illalla vielä yksi. Illan ohjelma näyttää vaihtelevan aika paljon. Maanantai-iltana olikin opetuksen sijasta kokous, jossa minua pyydettiin puhumaan. Tälle illalle kysyttiin, jos voisin pitää yhden opetuksen myös toisen vuoden oppilaille. Mukautumista siis tarvitaan. Opetukset ovat sujuneet todella hyvin ja itsellä ainakin on mieli korkealla.

Siitä voi kuitenkin jo tässä vaiheessa olla varma, että tämä vierailu jättää jäljen ja paljon mietittävää tulevaisuutta varten. Muutaman päivän perusteella ei tietysti voi kovin suuria sanoa, mutta näyttää siltä, että nämä 120 oppilasta ovat valmiita antamaan kaikkensa palvellakseen Jumalaa. Todellakin aivan kaiken.....
Aamulla taas oppilaiden herätys on 3.40, jonka jälkeen ääntä ympärillä riittää. Parasta tietysti on se, että se on rukouksen ja ylistyksen ääntä. Opetus alkaa seitsemältä, joten yritän kuitenkin torkkua lähemmäs kuutta.

Ei kommentteja: