4.9.05

Suunnittelemattomia muutoksia

Tänään sunnuntaina oli sitten aikomus mennä koko perheellä yhteen kannattajaseurakuntaamme, Putkilahteen pitämään kokousta koko perheellä. Toisin kuitenkin kävi, kun matkaamme tuli suunnittelemattomia harmeja.

Lapset ovat olleet vuoronperään koko viime viikon kipeänä, Dani alkuviikosta kuumeessa ja loppuviikosta yskä ja flunssa alkoivat pahentua, mutta kuumetta ei enää ollut. Sitten keskiviikkona nousi taas Sagalle korkea kuume, jota piti pari vuorokautta. Torstaina oltiin mukana seurakuntamme lähetysmyjäispäivässä, kahden puolikipeän lapsen kanssa.

Lauantaiaamuna kumpikin lapsista näytti olevan kunnossa (Danin yskää lukuunottamatta), kuumetta ei siis ollut, joten lähdimme ajelemaan Pieksämäelle Tumpin serkun häihin. Lähtiessä Dani oli vähän itkuinen, joten annoimme varulta särkylääkkeen. Vihkimisen ja ruokailun jälkeen Danin silmät alkoivat näyttää "kuumeisilta", ja otsakin alkoi tuntua lämpimältä. Lähdimme siis pois ennen ohjelman alkua, kun ei tullut kuumelääkettäkään mukaan. Kun päästiin kotiin, huomasin Danielia kantaessani, että hän on todella kuuma, joten riisuin hänet ja annoin heti lääkettä. Sen jälkeen otin pojan syliini ja aloin mitata kuumetta, mutta se keskeytyi, kun Dani alkoikin kouristelemaan. Aiemmin hänellä ei ole kuumekouristuksia ollut, joten säikäyttihän se! Kylmän suihkun jälkeen lähdimme ajamaan kohti päivystystä, jossa sitten menikin koko ilta. Korvatulehdus löytyi, muuten flunssa on virustulehdus. Antibiootit korvatulehdukseen ja kohtauslääke vastaavien tilanteiden varalle.  Toivottavasti emme joudu käyttämään niitä! Viime yö oli sitten kuumeen "vahtimista", kun tahtoi vaan useamman kerran lähteä nousemaan nopeasti.

Aamulla poika oli jo pirteämpi, mutta kuume lähtiessä jälleen nousemaan Saga ja Tuomo lähtivät kokoukseen kahdestaan. Tuomo kertokoon lisää sitten itse kokouksesta!

Teette hyvin, jos muistatte Danielia rukouksin, ettei kuumekouristus uusisi, ja että tauti jo helpottaisi!!

Ei kommentteja: