1.9.05

Kolmikantasopimus ja muita kuulumisia

Kolmikantasopimuksesta..
Viime torstaina, 25.8. olimme koolla Tikkakoskella kolmikantasopimusasian tiimoilta. Paikalla olivat Fidan edustaja Rauno Mikkonen, Tikkakosken helluntaiseurakunnan edustajina pastorimme Jorma Laulumaa ja Martti Kirvesoja, Putkilahden edustajana Toivo Ikonen, sekä Pylkönmäen edustajana Yrjö Takala vaimoineen.

Fidan edustaja toi keskusteluihin lisätietoa Fidan kokemuksien pohjalta, ja jälleen kerran huomasimme, miten monenlaisia asioita on otettava huomioon, kun muuttaa ulkomaille ja lähtee sinne palkattuna työntekijänä! Ei itse osaa todellakaan miettiä kaikkia näkökulmia ja lakipykäliä, minkä mukaan on toimittava. Onneksi on olemassa asioihin perehtyneitä ihmisiä, jotka auttavat neuvoillaan!
Vielä jäi kuitenkin joitakin käytännön asioita auki, joista tahoillamme otamme selvää, joten itse sopimusta ei päästy allekirjoittamaan, vaan palaamme asiaan 19.9. "työnantajiemme" eli Tikkakosken edustajien kanssa.

Helsingissä
Torstain palaverin jälkeen lähdimme sitten perheenä ajamaan kohti Helsinkiä, jossa vietimme ihanan pidennetyn viikonlopun "loman" Tuomon Pirjo-äidin ja Reijon luona. Lapset nauttivat mummun ja vaarin luona olosta, ja Saga oli mielissään, kun pääsi mummun kanssa hakemaan Reijo-vaaria lentokentältä... Saga oli kovasti miettinyt, miten vaarin kone pääsee laskeutumaan maahan taivaalta... Mutta hyvin oli koneet laskeutuneet!

Sunnuntaina illalla ajelimme takaisinpäin Keski-Suomeen. Matkalla pysähdyimme Järvenpäässä erään Thaimaan lähetin,Seija Moilasen luona. Hän on ollut lyhyellä lomalla Suomessa ja nyt pian palaamassa kentälle. Oli mukava tavata, edellisen kerran olimme tavanneet Thaimaassa kaksi vuotta sitten!

(siirretty vanhasta, jo suljetusta blogistamme)

Ei kommentteja: