15.9.05

Terveisiä Uuraisilta

Sunnuntaina 11.9. suuntasimme kulkumme kokoukseen naapurikuntaan Uuraisille, joka on alkujaan Kirsin ensimmäinen hengellinen koti. Uuraisilla asuessa Kirsi tuli uskoon, kävi siellä kasteella ja oli mukana seurakunnan toiminnassa. Uuraisten ajoilta on myös Kirsin lähetyskutsu "peräisin", kun seurakunnan lähettien luona Thaimaassa vieraillessa (vuonna 1992) Jumala puhui ensimmäistä kertaa. Silloin jäi lähtemätön jälki sydämeen, kun Thaimaa ja lähetystyö "iskivät" yhtä aikaa.

Nyt siis on vuosia kulunut, ja monenlaisia elämässä tapahtunut. Olemme pian lähdössä tuohon kutsumuksemme maahan. Tuntui hyvältä olla Uuraisilla tuttujen ja rakkaiden ihmisten keskellä, ja tietää, että myös siellä ystävät muistavat meitä rukouksin!

Kokouksen aloitti Aimo Mäkinen, joka on ollut mukana lähtökuvioissamme etsimällä yhteistyökumppaneita ja antamalla käytännön vinkkejä niin meille kuin kannattajaseurakuntiemme vanhimmistoillekin. Laulamassa oli Mäkisen Mari sisarensa, Laulumaan Maijun kanssa. Maiju soitti myös selloa, josta nautimme suuresti!! Sitten Kirsi jälleen kertoi tapahtumista matkamme varrelta. Tarkoitus oli myös laulaa, mutta flunssa ja yskä olivat vieneet äänen lähes kokonaan, puhekin oli pelkkää rahinaa... Tuomo jatkoi saarnalla.

Kokouksen lopussa saimme kokea ihanaa Pyhän Hengen läsnäoloa, kun Finchin pariskunta, Roger ja Liisa johdattivat seurakuntaa rukoukseen. Saimme siunata toinen toistamme, ja jokainen paikalla ollut sai kokea henkilökohtaisesti siunauksen, kun vuoronperään parittain kuljimme "Siunauksen käytävän" läpi muiden siunatessa.

Jääköön Uuraisten seurakuntakin
Taivaallisen Isämme siunausten sateen alle tulevina päivinä!

ja Kiitos kaikille ystäville, jotka muistavat meitä jatkossakin!!

Ei kommentteja: