12.1.09

terveiset ChiangMaista


niinkuin Tumppi aiemmissa postauksissa kertoikin, mina (kirsi) olen reissussa pohjoisessa itsekseni. Varsin harvinainen tapahtuma, silla edellisen kerran olen matkustanut yksin joskus 8-9 vuotta sitten.. Tiesin etta kotona vaki parjaa keskenaan mainiosti, mutta kylla silti on ollut vahan valia ajatukset perheen luona!

Joyce Meyer juuri ennen opetusta.
Vieressä tulkkina toiminut, meidän helluntailiikkeemme FGCT:n puheenjohtaja, Pastori Suraphong

Ympari maailman tunnettu tv-evankelista Joyce Meyer oli taalla ChiangMaissa pitamassa "festival of life" tapahtumaa, joka kerasi vakea eri puolilta Thaimaata useita tuhansia. Toinen vetonaula varmasti oli Australiasta tullut Hillsongin ylistystiimi Reuben Morganin johdolla. Tilaisuudet alkoiva perjantaina suurella stadionilla konsertilla, jossa alkuun soitti 3 thailaista bandia ja lopuksi lavalle nousi kauan odotettu Hillsongin porukka.. Oli upeaa nahda ja kuulla, miten Jumalalle taysin antautuneina he johtivat kansan ylistamaan Jumalaa mahtavilla ja koskettavilla lauluillaan.

Hillsong urheilukentän suurella lavalla perjantai-iltana

Osanottajia oli perjantai-iltana useita tuhansia.


Lauantai-päivän seminaarin osanottajia

Lauantaina eraan hotellin suuressa salissa oli seminaari n 3000:lle hengelle. Ensin aamupaivasta Joyce Meyer rohkaisi meita kaikkia "ottamaan itseamme niskasta kiinni" jos haluamme elaa taytta elamaa Kristuksessa! Iltapaivalla oli jalleen Reuben Morganin ja Hillsongin vuoro..
Reuben Morgan tiimeineen Australiasta johtamassa kansaa ylistykseen


Iltakokous oli jalleen urheilukentalla, jossa Hillsong soitti ja lopuksi Joyce piti evankelioivan puheen. Sunnuntai-iltana samaten.

Mina henk koht nautin suunnattomasti Hillsongin musiikista, ja ylistamisesta. Se oli kuin raikas vesipuro pitkaan kuivuudessa kulkeneelle!

Tanaan minulla on viela tapaaminen hammaslaakarissa ja huomenna tapaan vihdoin perheen Bangkokissa! Phat ja Kaew, jotka tulivat myos Rattanasta kokouksiin, lahtivat matkaan kohti Bangkokia jo tana aamuna.

Ei kommentteja: