23.4.14

Blogikammoa ja Prosessointia


Blogin päivittäjällä on ollut blogikammo. Sitä on kestänyt näköjään jo useamman kuukauden, sillä kirjoitettavaa olisi kyllä ollut! Ja mitä pidemmälle bloggaustauko on venynyt, sitä vaikeampaa on ollut istahtaa koneelle ja aloittaa. Mistä ihmeestä voi aloittaa, kun olisi NIIIIN paljon kerrottavaa!?! Mutta yritetään! :)

Näitä kuluneita kuukausia voinee kuvata sanalla prosessointi. Sitä on nimittäin tehty. Yhdessä ja erikseen. Pariskuntana ja koko perheenä. Ja jokainen omalla tavallaan omassa päässään. Loppuvuodesta havahduimme ajatukseen, että tämä kuluva työkautemme on tulossa päätökseen kesäkuussa, joten aloimme pohdinnan jatkosta. Jäisimmekö vielä parin vuoden pätkälle suoraan tähän perään vai lähtisimmekö Suomi-jaksolle. Plussia ja miinuksia oli molemmissa, eikä ns. "järkipäätöstä" pystynyt tekemään siltä istumalta. Oli mietittävä asiaa lasten koulun kannalta, raamattukoulun tilanteen kannalta, oman jaksamisen kannalta... Sitä prosessointia. Rukousta. Keskusteluja.

Nyt olemme siis tässä tilanteessa: Liput Suomeen on varattu toukokuun lopulle. Kotia puretaan pahvilaatikoihin. Ja prosessoidaan vähän vielä lisää....

Ei kommentteja: