19.10.14

Jälleen matkalla Kaakkois-Aasiaan

Blogin kirjoittaminen on ollut tauolla - suomettuminen on ottanut osansa, eikä tekstiä tänne ole juuri syntynyt.
Tätä pätkää kirjoitan KLM:n lentokoneesta matkalla Amsterdamin kautta Indonesiaan. Tuomo on siis jälleen menossa opettamaan ja muu perhe jäi kotiin pyörittämään arkea. Tarkoitus olisi, että saisin matkalta joitakin terveisiä kirjoitettua.
Viime vuonna kävin Palembangin raamattukoululla opettamassa viikon Thaimaasta käsin ja tälle vuodelle oli samanlainen tilaus. Matka tosin on tällä kertaa hieman pidempi. Opetan viikon verran aiheesta lähetystyö raamatussa, jonka jälkeen palaan Thaimaan kautta takaisin Suomeen. Toki olisi mukava viettää matkalla hieman enemmän aikaa, mutta sain töistä vain rajallisen määrän vapaata. Eikä se reissaaminen tietysti ilman rakkaita ole niin mukavaa.

Lähdin kotoa tänään lauantaina aamupäivällä ja sunnuntaina pitäisi olla perillä Palembangissa illalla yhdeksältä paikallista aikaa. Maanantaina opetus alkaa muistaakseni seitsemältä aamulla. Lentojen aikana olisi tarkoitus vielä kerrata opetusta. Viime vuodesta oppineena en yritä miettiä koko viikon opetusta valmiiksi, sillä tilanteet saattavat muuttua viikon aikana ja vastaan saattaa tulla ylläreitä - aihekin saattaa vielä muuttua. Se ei tietysti ole toivottavaa, mutta hyvinkin mahdollista. 

Jokatapauksessa mielenkiintoinen viikko on edessä monella tavalla. Katsotaan mitä se tuo tullessaan...

19.10. Ensimmäiset lennot on takana ja sain nukuttuakin melko hyvin. Ensimmäinen ylläri oli se, että kone tekikin välilaskun Malesiaan ja jatkamme tästä hetken kuluttua. Näin ollen vielä kaksi lentoa jäljellä.
Korjaus: Kirsi oli lukenut mun liput ja tiesi tästä Malesian pysähdyksestä. Toinen meistä valmistautuu vähän paremmin näihin matkoihin
Ei kommentteja: