24.10.14

Perjantai aamu

Viimeinen yö raamattukoululla sujui vähän huonosti. Uni ei meinannut tulla ja hyttynen kiusasi. Sen vuoksi taisin olla hereillä kun oppilaiden kello soi 3.40. Torkuin omaan herätykseen saakka. Kello soi 5.20 ja pakkailin viimeiset tavarat. Sain vielä aamupalan ja kahvin ennen lähtöä.

Matka sujui ilman ruuhkaa. Matkalla totesin, että Indonesian liikenteessä on vain muutama yleisohje: aja niinkuin liikenteessä ei olisi muita. Jos kuitenkin havaitset muita liikenteessä, yritä olla kolaroimatta. Jos kuitenkin osut johonkin yritä osua mahdollisimman hiljaa. Jos autosi rikkoontuu tielle, niin korjaa se juuri siinä paikassa mihin se pysähtyi. Jos sinulla on tarve jutella jollekin tuttavallesi, voit pysähtyä ja jutustella vai se estäisi muiden liikkumisen. Näillä ohjeilla näyttää pääsevän pitkälle :) onni tässä kaikessa on se, että täällä ei ajeta kovaa kuten Thaimaassa. Liikenne on verkkaista ja siten täällä kai selvitään hengissä :)

Saavuimme kentälle 2h ennen koneen lähtöä. Kentällä tapasin vielä Ms. Shierleyn, joka oli kirkolla järjestämässä nuorisotapahtumaa.

Mutta nyt koneeseen ja kohti Jakartaa

Ei kommentteja: