1.12.07

Nyt se on ohi

La 1.12. kielikokeen jälkeen
Viime yö ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Sagan kuume ei vielä helpottanut ja minullakin (Tumppi) kuume vielä vähän häiritsi, joten uni hieman häiriintyi. Aamulla kuitenkin selvisimme hyvin sängystä ylös aamukuudelta ja lastenhoitaja saapui hyvissä ajoin, joten pääsimme matkaan hyvin. Tunnelma oli melko rauhallinen ja etenkään Kirsi ei juuri jännittänyt.

Itse koe oli aika nopeatempoinen ja tunneilla totuttu ylimääräinen aika oli poissa. Tunnelma on edelleen hieman sekava. Olemme tehneet vaikeampiakin tehtäviä, mutta toisaalta taas tietää tehneensä muutaman ”helpon” virheen, koska aikaa oli vähemmän ja hieman jännitti. Tuloksia kuulemma saa odotella viikkoja, joten katsotaan sitten keväällä kuinka oikeasti meni.....

Haluamme kiittää teitä kaikkia, kun olette muistaneet meitä niin kielikokeen kuin sairaudenkin tiimoilta. Me yritämme karistaa tämän taakan harteiltamme ja lähdemme maanantaina rannalle pariksi päiväksi. Sieltä suuntaamme itään tutustumaan Rattanaburin työhön ja katsotaan mihin sitten sen jälkeen...... Huomenna yritämme päästä Bangkokissa suomalaisten joululauluiltaan...toivottavasti olemme jo kaikki aamulla kunnossa!

2 kommenttia:

marsa kirjoitti...

Hei Tuomo ja Kirsi! Jännitystä on ollut täälläkin! Olette ansainneet loman, nyt uimaan ja rentoutusta mieleen! Tavataan helmikuulla!

Niina kirjoitti...

Mahtavaa!!!!! Lepäilkää nyt rauhassa!