6.10.13

Seuraava matka on alkanut - Indonesia


Edellinen teksti oli Malesiasta eli samalla teemalla jatketaan. Matka kohti Palempangia, Indonesiaa on alkanut. Taksi tuli aamulla noin 8.30 hakemaan ja Kirsi jäi lasten kanssa portille vilkuttamaan. Hieman ennen kymmentä olitiin Don Mueang kentällä. Passitouhouissa oli yksi ylimääräinen mutka, kun piti hakea myös re-entryleima, jottei Thaimaan viisumi katkea maasta poistuttaessa. Nyt kirjoittelen siis lentokentältä ja suuntana on ensin Kuala Lumpur, josta matka jatkuu Indonesiaan. Perillä pitäisi olla noin seitsemän aikaan illalla, mutta siitä myöhemmin.

Halpalentoyhtiöllä lennettäessä vaiheita matkustamisessa on vähän enemmän. Normaalisti vaihto pitäisi onnistua mutkattomasti ilman ylimääräisiä passileimoja. Nyt kuitenkin joudun ensin Kuala Lumpurissa poistumaan kansainväliseltä puolelta ja chekkaamaan itseni taas uudelleen sisään. Vaihtoaikaa on onneksi noin  kolme tuntia, joten pitäsi olla hyvin aikaa. Toivotaan että kaikki menee hyvin.

Olen siis menossa Palempangin raamattukouluun opettamaan viikoksi. Aiheena on Missions in the Bible eli vapaasti suomennettuna lähetystyö Raamatussa. Paikka ei ole ennestään tuttu, joten ihan varmaa ei ole mitä tuleman pitää. Olen kuitenkin aiemmin tutustunut raamattukoulun henkilökuntaan, joten jotakin tuttua kuitenkin. Mikäli jonkinlainen netti toimii, yritän laitella matkalta päivityksiä. Muussa tapauksessa myöhemmin sitten...

-tuomo-

Ei kommentteja: