19.3.06

Danin muodonmuutos

Mihin Danin kauniit kiharat katosivat??

 Kulkiessamme lastemme kanssa täällä, meille todettiin useasti, että ”Teillä on kaksi tyttöä, vai?” Selitimme kerta toisensa jälkeen, että tyttö ja poika. Thaikielen opettajamme meitä sitten valisti, että Danilla on tytön tukka. Hän myös kutsui Dania tytöksi.

Ongelma oli vain se, että eihän äiti olisi raaskinut leikata ihania enkelinkiharoita pois! Siirsin asiaa eteenpäin: sitten kun kuuma-aika alkaa, niin ehkä sitten leikkaamme... Ja niin se kuuma aika tuli – ja aika lunastaa lupaus. Joten poika parturiin, tarkoituksena lyhentää hieman.

Kielenopinnoissamme emme ole edenneet vielä parturiin saakka, joten käsillä selittäen koitimme selittää, että pojan tukkaa lyhyemmäksi.

Parturi-täti ymmärsi, pyysi asettelemaan poikaa tuoliin ja lähti hakemaan välineitä. Tuli takaisin koneen kanssa, ja aloitti aivan päälaelta ajelun.. Heti ensimmäisellä vedolla tajusimme, että koneessa oli lyhin mahdollinen terä, eli pojasta tuli kalju! Siinä vaiheessa oli paha lähteä korjaamaan, että juu juu, noin lyhyeksi sivut, mutta päältä ajattelimme jättää hieman pidemmäksi...

Dani oli elämässään ensimmäisen kerran viisi minuuttia hiljaa, kun katseli peilistä itseään suu ammollaan ja ihmetteli putoavia kiharatupsuja. Äitiltä meinasi päästä itku.

Pari päivää toivuttuamme, totesimme, että nyt Dani on oikeastaan enemmän ”itsensä näköinen”, enkelin kiharat tekivät hänestä AIVAN liian kiltin näköisen.



Kuvissa Dani ennen ja jälkeen "operaation"

Ei kommentteja: