21.9.06

Retki Uttaraditiin

Viime lauantaina teimme matkan Uttaraditiin, Fidan lähettien Vappu ja Inkeri Himasen luokse. Lähdimme matkaan aamulla aamupalan jälkeen., sillä matka heille kesti noin 3 tuntia. Menomatkalla pysähdyimme tienvarteen syömään eväitä. Puolenpäivän maissa olimme perillä, ja meitä odotti lounas kirkon pihalla. Kuulumisia vaihdettiin (edellisestä tapaamisestamme olikin jo kolme vuotta). Oikein mukava oli käydä vierailulla heidän luonaan! Samalla katsoimme hieman Inkerin tietokoneessa ollutta vikaa ja autoimme pienissä "kännykkäpulmissa".

Vapun ja Inkerin sisko Kaarina oli myös heidän luonaan vierailulla. Meidän lapset saivat Kaarinasta uuden ystävän  - hän jaksoi koko päivän juosta Danielin perässä!  Vielä iltaruuan söimme yhdessä heidän kanssaan (jossa olikin mahtavia herkkuja: mm. voiperunoita ja viiriäisen munia), ja sitten olikin kotiinlähdön aika.

Saga sai lähtiessä Vapulta pienen aapiskirjasen, josta tulikin niin tärkeä Sagalle, että hän ei päästänyt kättään kirjasta irti edes nukahtaessaan kotimatkalla autoon, vaan puristi sitä tiukasti kainalossaan. Aamulla ensimmäiset sanat oli, kun Saga heräsi omasta sängystään: "Äiti, missä se minun uusi kirja on?"

Siellä ollessa kamera unohtui tietysti autoon, ja kuvat paikanpäältä jäi ottamatta  No, ensi kerralla kuvataan senkin edestä!

Ei kommentteja: